Rautavatsan Lasagne
800g Jauhelihaa, ihan sama mitä, vaikka kalkkunaa.
800g Jalapenoja, vihreitä (paloina, ellet halua leikellä itte, elä kuitekaan tuoreita tunge ellet halua yllättyä)
2 pkt Lasagnelevyjä (Pirkka, del Monte, ihan sama)
2 pss Mozzarella juustoa
1 pkt Sinihomejuustoa (Aura, Aura Gold)
1 litra Maitoa (Ihan sama vaikka olis rasvatonta)
2 prk Tomaattimurskaa
Basilikaa, Oreganoa etc oman mielen mukaan.
1.) Ruskista jauhelihat
2.) Lisää tomaatit + osa sinihomejuustosta, maun mukaan vettä
3.) Jätä hautumaan
4.) Tee juustokastike, vaihtoehtoisesti jos et osaa, niin tunge maidot kasariin jauhelihan ja tomaattien kanssa ja iske mukaan 1 pss mozzarellaa)
5.) Odottele tovi (1 rundi pickup grupess riittää tai 30min idlausta Druim Ligenissä)
6.) Lisää soossiin jalapenot, sekoita että ne on kohtuullisen hyvin sekasin
7.) Odottele 5 min.
8.) Ala latoa vuokaan / vuokiin. Uunipadassakin on koitettu.
9.) Ripottele päälle 1 pss mozzarellaa. Jos tuntuu siltä että tuli kuivahkoa niin peitä vuoka/pata alumiinifoliolla.
10.) Anna olla uunissa noin 50min. Asteita pauttia rallaa 200 celsiusta. Mikäli käytit kohtuullisen korkea reunaista vuokaa, voit pitää pitempään jotta ruoka on todellakin kypsää.
Kun ruoka on valmista, anna sen vetäytyä noin 5-10min ennen kuin alotat märsyämään. Suositellaan nautittavaksi maidon tai oluen kera. Veden kanssa voi iskeä pakokauhu ja ohimoiden tykytys.
Seuraavana aamuna muistelet ilolla eilistä sapuskaa käydessäsi "täysistunnolla"