Ei viittiny sotkee tuota kokkikoulu threadia nii tekasin uuden vain tälle jumalten tuotteelle.
Tekaisin tuossa ensimmäisen kerran Beef Jerkyä ja onnistui täydellisesti
http://mikron.fi/?p=4
Lukasin ton sun blogis ja muutaman niistä linkeistä.
Harmillisesti ilmeisesti naudan fileksen hinta on nousussa just kun grillikausi on parhaimmillaan ja jerkyäkin pitäs testailla
.
Joutuu varmaan Viron reissulta tuomaan kunnon jöötin nautaa tullessaan.
Heräs idea tosta kuivatuksesta kun sattuu toi päälämmitys metodi talossa olemaan leivinuuni....
Yleensä lämmitystä seuraavana päivänä lämpötila pyörii juurikin tuossa 40-50 asteen paikkeilla vois hyötykäyttää sen jälkilämmön.
Kerralla mahtuis myös helvatan iso satsi jerkyä. Toisaalta saunassakin on melkein aina toi 40 raatia...
Ilmanvaihtoa on varmaan myös oleellista jotta kosteus pääsee poistumaan? Silloinhan toi leivinuuni
toimis ainakin varmasti jos pitäs ihan pikkasen peltiä raollaan että syntyis minimaalinen veto mikä ei vielä kylmettäs uunia.