Tuli testattua seuraavaa:
- Possun sisäfile 'pötkö', semmonen kilon köntti marinoituna. Viipaloin n. 8 kipaleen 3 cm siivuksi ja hakkasin jäätelökauhalla pihveiksi kun ei parempaakaan nuijaa ollut käsillä. Sitten muutamaksi tunniksi normi Saarioisten grillauskastikkeen kanssa purkkiin marinoitumaan ja grillissä paisto. Ihan täydellinen onnistuminen, tosin tuo kilon köntti on noin 2-3 miehen annoksen verran, kun kutistuvat ne piffit aika reilusti. Tarjouksessa oli 9 eugenia kilo tuo köntsikkä, aika paljon edukkaampaa kuin valmiit sisäfile piffit.
- Lisäkkeenä "nyytti" kasviksia, eli pieniin foliorasioihin 500g peruna/sipuli sekotusta ja pakaste parsa/kukkakaali/porkkana sekotus pussi. Neljään rasiaan jako (semmosia maksalaatikkorasia kokosia) ja päälle ohuiksi viipaleiksi 250g köntti koskenlaskija pippuri versiona. n. 45 minsaa grillissä ja done. Onnistui kans todella mainiosti, ehkä olis kaivannu hieman valkosipulia tms sinne joukkoon.